Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Opleidingstraject tot verzorgende (minimaal 20 tot 28 uren in de week, Deventer)

Algemeen
Overig
Deeltijd

Ben jij helpende niveau 2 en zoek jij een volgende stap in je loopbaan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren voor dit opleidingstraject tot verzorgende.

Wij bieden je, in samenwerking met Aventus, een intern scholingstraject aan van 8 weken voor de functie van Verzorgende. Je wordt intern opgeleid in een team van enthousiaste collega's. Je leert bijvoorbeeld hoe je medicatie toedient, catheterzorg uitvoert of de hartslag meet. De verwachte start van het opleidingstraject is maart 2020. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract voor een half jaar, maar na succesvol afronden wordt je tijdelijke contract omgezet in onbepaalde tijd en ga je werken als verzorgende.

Wil je meer weten over Zorggroep Solis? Kijk dan hier

Jij: 

  • hebt affiniteit met ouderen
  • stelt het welzijn van de cliënt voorop
  • kan goed samenwerken
  • wil jezelf in een gemotiveerd team ontwikkelen
  • hebt een diploma voor Helpende (niveau 2)

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor helpende, maximaal € 2.397,39 bruto per maand (FWG 25) en voor verzorgende, maximaal € 2.468,58 bruto per maand (FWG 30).

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via onderstaande knop solliciteren.

Meer informatie
Neem gerust contact op met Ciska de Groot, verpleegkundig hoofd via tel.: (06) 82 96 23 63 of Henriëtte Buijs, opleidingsfunctionaris via tel.: (06) 83 08 07 81.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

SolliciterenSolliciteren
Ik ken geen dankbaarder werk dan iedere dag voor mensen zorgen.
Maartje Franken

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.