Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verpleegkundigen (niveau 4)

Algemeen
MBO 4
Deeltijd

 

24-28 uur per week.

Mevrouw Jumper heeft sinds twee jaar zorg in de wijk. Sinds een tijdje gaat het niet zo goed met haar. Collega's komen bij je omdat ze zich zorgen maken. Ze loopt steeds moeilijker, laat de maaltijden soms staan en maakt een passieve indruk; zo kennen ze haar niet. Als verpleegkundige wordt jouw expertise ingeroepen. Door zelf de zorg te gaan verlenen bij mevrouw, win je snel haar vertrouwen. Door goed te luisteren en oprechte aandacht te hebben voor mevrouw Jumper krijg je een duidelijk beeld van haar situatie en haar behoeften. Samen met mevrouw stel je het zorgplan bij en informeer je de huisarts over de situatie. Je spreekt af dat mevrouw zelf een afspraak met de fysiotherapeut maakt. Over 2 dagen kom je weer terug bij mevrouw om te kijken hoe het gaat.

Profiel Je adviseert en ondersteunt je collega's in verschillende zorgsituaties. Je hebt regelmatig contact met andere disciplines, familie en mantelzorgers. Je neemt initiatief en kunt creatief omgaan met onverwachte situaties. Als verpleegkundige ben je samen met collega's verantwoordelijk voor de zorg voor onze cliënten. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt. Naast de ADL verzorging, verleen je de nodige verpleegtechnische handelingen. Je bent bereid om flexibel te werken. Binnen Solis zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die cliëntgerichtheid, vernieuwing, vooruitstrevendheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Samen met het verpleegkundig hoofd geef je vorm aan de veranderingen binnen de zorg. Ben je flexibel, creatief en durf je out-off-the-box te denken, welkom!

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.153,90 (FWG 45) bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week).

Solliciteren? Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. 

Meer informatie? Neem contact op met Ciska de Groot, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06-8296 2396 of Liesbeth Cools, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06-8296 1868.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)vereist.
 

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit
De Bloemendal
Het Laar 1 7414 BJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 200
Solis thuiszorg
p/a Het Laar 1 7414 BJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 298

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.