Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Omdat u zelf wilt bepalen
hoe uw leven eruitziet
Terug naar overzicht

Verpleegkundige niveau 4

Algemeen
MBO 4
Deeltijd

locatie Groote & Voorster in Deventer, 32 uur per week.

Het is 7.00 uur, de dienst begint met een overdracht vanuit de nachtdienst. Samen met je collega's verdeel je de taken en ga je aan het werk op de afdeling. Samen met je collega's verricht je de ADL en doe je de verpleegtechnische handelingen die zich voor doen op de afdeling. Daarnaast ondersteun je de collega's in complexe zorg, waarbij vaak de nadruk ligt op onbegrepen gedrag. Binnen de afdeling wonen 24 cliënten met een dementieel beeld. De rest van de dag ondersteun je cliënten in een fijne dag, waarbij kwaliteit van wonen en leven voorop staat.

Profiel Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken collega die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt. Je werkt samen maar ook zelfstandig en draait verpleegkundige diensten samen met je collega verpleegkundigen binnen de locatie Groote & Voorster. Je hebt regelmatig contact met andere disciplines, familie en mantelzorgers. Zorg verlenen doe je immers niet alleen. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Als verpleegkundige kun je medewerkers coachen en ben je in staat om samen met het verpleegkundig hoofd het team mee te nemen in het zoeken naar mogelijkheden tot kwaliteitsverbetering. De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. Het speerpunt van Solis is dat hierbinnen altijd de cliënt centraal (moet) blijven staan.

Je bent een bekwame verpleegkundige niveau 4 met affiniteit voor de ouderenzorg. Je hebt feeling met onbegrepen gedrag en dementie. Je bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Salaris Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.032,60 (FWG 45). De aanstelling is voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.  

Solliciteren? Je kunt tot en met 28 januari 2018 reageren via de knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. 

Meer informatie? Neem contact op met Maaike Nijhof, verpleegkundig hoofd, via (0570) 666 690.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

 

SolliciterenSolliciteren
Ik ken geen dankbaarder werk dan iedere dag voor mensen zorgen.
Jorieke Nobel
Groote & Voorster
Smedenstraat 117 7411 RA Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 666 666

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.