Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG Thuiszorg

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

24-28 uur per week.

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Helmers. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je geeft mevrouw Helmers het advies om zelf de fysiotherapeut te bellen en te vragen om bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit in overleg met mevrouw om later met het specialistisch verpleegkundig team te overleggen of het behandelplan moet worden aangepast. Je adviseert mevrouw Helmers om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden zodat haar spieren kunnen ontspannen.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken collega die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je vindt het leuk om in de wijken Borgele/Platvoet, Keizerslanden en Zandweerd in Deventer te werken. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt en beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Je hebt regelmatig contact met andere disciplines, familie en mantelzorgers. Zorg verlenen doe je immers niet alleen. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Als verzorgende IG ondersteun je bij de ADL en heb je de nodige kennis van de sociale kaart en verricht je de nodige verpleegtechnische handelingen. De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Een voorbeeld hiervan is de preventiezorg.

Je bent een bekwame verzorgende IG met affiniteit voor de ouderenzorg. Je hebt feeling met het bevorderen van de zelfmanagement. Je bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken. Kijk voor meer informatie over de thuiszorg op https://zorggroepsolis.nl/zorg/1/thuiszorg

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast heeft iedereen taken en als het nodig is wordt hier een scholing aan gekoppeld. Ook werken we het komende jaar aan teamontwikkeling en kun je aangeven waar je behoefte aan scholing ligt.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstellingstermijn kan in overleg nader bepaald worden.

Solliciteren?
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Ciska de Groot, verpleegkundig hoofd, via: 06-8296 2363 of Liesbeth Cools, verpleegkundig hoofd, via: 06-8296 1868.

 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Meer informatie hierover vind je op de website van jouw gemeente of www.justis.nl.

SolliciterenSolliciteren
Ik vind het belangrijk dat we voor elkaar klaar staan. Daar zet ik me iedere dag voor in.
Marloes Stapelbroek
Solis thuiszorg
p/a Het Laar 1 7414 BJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 298

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.