Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Vakantiekrachten zorg

Algemeen
Overig
Deeltijd

Uren in overleg, in de periode tot 1 november 2018.

Je bent bij mevrouw Draaijer. Ze is 78 jaar en heeft de ziekte van Parkinson. Drie jaar geleden kon ze het huishouden nog gewoon doen. Ze vindt het moeilijk om nu afhankelijk te zijn van zorg. Je bent bij haar om te helpen met de maaltijd, ze beeft zo dat het eten van haar lepel valt. Je geeft haar de medicijnen. Om ervoor te zorgen dat mevrouw in beweging blijft, is de fysiotherapeut ingeschakeld. Je stimuleert haar de oefeningen drie keer per dag te doen. Vandaag gaat het niet goed en help je mevrouw. Ze is verdrietig dat het allemaal niet lukt.

Jij:

  • zoekt een leuke, flexibele baan voor de zomermaanden
  • bent minimaal drie weken beschikbaar tussen juni en november
  • volgt een opleiding in de zorg óf hebt een diploma voor:

        Helpende (niveau 2)
        Verzorgende IG
        Verpleegkundige 4/6

Je doet werkervaring op, je kunt ideeën opdoen over je toekomstige beroep en je leert met verschillende mensen omgaan. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Zorg verlenen doe je immers niet alleen. Je hebt er geen bezwaar tegen om onregelmatige diensten te draaien. Je kunt zelf aangeven naar welke zorg je voorkeur uitgaat: verpleeghuis (somatiek, psychogeriatrie of klinische revalidatie), woonzorgcentrum of misschien is de thuiszorg iets voor jou. We proberen rekening te houden met je voorkeur. Jouw betrokkenheid bij het werk en in het team maken deze zomer het verschil!

Salaris
Hoeveel geld jij verdient is afhankelijk van de functie en ervaring.  

Solliciteren?
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren.

Meer informatie?
Neem contact op met de personeelsadministratie: Ciske Goris, tel: (0570) 685 853 of Meta Kooij, tel.: (0570) 685 854 of (0570) 698 200 (receptie).

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is het vereist om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voor aanvang van je werkzaamheden. Als je nog niet in het bezit bent van een VOG vergoed Solis de kosten als je bij ons in de zomer komt werken.
 

 

 

SolliciterenSolliciteren
Ik ken geen dankbaarder werk dan iedere dag voor mensen zorgen.
Maartje Franken
De Bloemendal
Het Laar 1 7414 BJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 200
Groote & Voorster
Smedenstraat 117 7411 RA Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 666 666
PW Janssen
Hermelijn 2 7423 EJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 200
Solis thuiszorg
p/a Het Laar 1 7414 BJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 298

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.