Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Locatie Groote & Voorster afdeling Assink in Deventer, 28-32 uur per week. 

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht voor de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken disciplines. Je begint met je zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collega's. Gedurende de dag anticipeer je op de zaken die zich voor doen op de afdeling.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG met affiniteit voor de ouderenzorg, die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Als verzorgende IG verleen je ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt en beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Als (contact)verzorgende IG ben je samen met collega's verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten in verschillende zorgsituaties. Je bent aanspreekpunt voor een aantal cliënten. Als je ervaring hebt met cliënten met dementie is dat een pre. Je hebt feeling met het bevorderen van de zelfmanagement. Je bent zelfverzekerd, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken. Wij bieden je een leuke werkplek, waar je in een team komt dat volop in ontwikkeling zit en onze cliënt centraal stelt. Kijk voor meer informatie over Groote & Voorster op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/3/groote-en-voorster.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is in overleg voor onbepaalde tijd, met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren?
Je kunt tot en met 31 mei 2018 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Wilma Hutten, verpleegkundig hoofd, via: 06- 2225 5359.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit
Groote & Voorster
Smedenstraat 117 7411 RA Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 666 666

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.