Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verpleegkundige

Algemeen
MBO 4
Deeltijd

Intramurale en extramurale zorg, woonzorgcentrum Groote & Voorster in Deventer, 24-32 uur per week.  

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Muskee. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je overlegt met haar of het goed is dat je een fysiotherapeut vraagt bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit om later met het specialistisch verpleegkundig team te overleggen of het behandelplan moet worden aangepast. Je adviseert mevrouw Muskee om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden, zodat haar spieren kunnen ontspannen.

Profiel
Je bent een bekwame verpleegkundige niveau 4 met affiniteit voor de ouderenzorg. Jouw rol is van grote betekenis; als verpleegkundige kun jij elke dag het verschil maken. De cliënten centraal stellen, betekent met oprechte belangstelling naar hen en zijn mantelzorgers luisteren. Als zorgverlener ben je te gast bij de cliënten, die afhankelijk zijn van jouw ondersteuning. Je vindt het leuk om in de binnenstad van Deventer te werken. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Naast de ADL verzorging en de nodige verpleegtechnische handelingen, is het jouw taak om het gehele zorgproces te coördineren. Je bent aanspreekpunt voor een aantal cliënten. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Als verpleegkundige kun je medewerkers coachen en ben je in staat om samen met het verpleegkundig hoofd het team mee te nemen in het zoeken naar mogelijkheden.

De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Je bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Een gezonde dosis geduld en begrip is je niet onbekend. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken. Een dag meelopen is een mogelijkheid.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.032,60 bruto per maand (FWG 45) bij een volledige werkweek (36 uur per week). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren?
Je kunt tot en met 20 juli 2018 reageren via onderstaande knop solliciteren. De gesprekken vinden plaats op woensdag 25 juli 2018 Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Lisa Kreeft, verpleegkundig hoofd, via 06-829 52579 of (0570) 666 666.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit
Groote & Voorster
Smedenstraat 117 7411 RA Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 666 666

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.