Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Secretaresse medisch secretariaat

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

24 uur per week.

Na werkoverleg met je collega regel je een nieuwe opname van mevrouw Steenbrugge binnen de verpleegafdeling, en handel je de werkzaamheden bij ontslag van meneer Zijlstra af. Tijdens het bereiden van het consult, van de specialist uit het Deventer Ziekenhuis, komen er telefonische vragen binnen welke je beantwoordt. Daarna behandel je de e-mail op urgentie en komt er een arts met een casus naar je toe.

Profiel
Je verzorgt mutaties voor alle verpleegafdelingen en zorgt dat dit allemaal goed verwerkt wordt in diverse systemen. Zo regel je alle zaken die nodig zijn voor overplaatsing of overlijden. Ook zorg je dat de wijzigingen van dienstroosters correct worden verspreid. Het betreft een veelzijdige functie die elke dag weer anders verloopt en waar je soms met tien dingen tegelijk bezig bent. Je moet dan ook stressbestendig zijn en goed het overzicht kunnen bewaren. Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op mbo-niveau. Kennis van en ervaring met diverse computerprogramma's, zoals Outlook, Word en Excel is van belang. Kennis van medische terminologie is een pre. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en je hebt serviceverlening, flexibiliteit en teamwork hoog in het vaandel staan. Ervaring in een soortgelijke functie is vereist. De werkdagen en uren worden in onderling overleg afgestemd.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.566,28 bruto per maand (FWG 35) bij een volledige werkweek (36 uur per week).

Solliciteren?
Je kunt tot en met 14 augustus 2018 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Diana Woerts, medisch secretaresse, via tel.: (0570) - 698 206

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

 

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof
PW Janssen
Hermelijn 2 7423 EJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 200

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.