Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG of verpleegkundige

Algemeen
Overig
Deeltijd

Locatie Spikvoorde in Deventer, 16-24 uur per week.

Om 23.15 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de late dienst geeft je inzicht in de bijzondere werkzaamheden van/ voor de nacht. Je kijkt in de agenda voor de nachtcontroles die er gedaan moeten worden. Verder kijk je welke andere werkzaamheden er die nacht zijn. De heer Kamers belt voor een toilet bezoek.

Profiel
Als verzorgende IG of verpleegkundige binnen dit team ben je de spil en belangrijkste schakel voor de cliënten en hun mantelzorgers. Je kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt. Je stelt je op als coach, gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af. Je legt deze vast in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden. Je bent met name geschikt/ beschikbaar voor de nachtdiensten.

Je beschikt over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde niveau 4 of 6 (hbo). Wij bieden je een leuke werkplek, waar je in een team komt dat volop in ontwikkeling is en onze cliënt centraal stelt. Wil je meedenken en meebepalen hoe de cliënt meer centraal gezet kan worden? Grijp dan je kans. Kijk voor meer informatie over Spikvoorde https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/7/spikvoorde.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.668,93 bruto per maand (FWG 35), voor verpleegkundige niveau 4 maximaal € 3.153,90 bruto per maand (FWG 45) en voor verpleegkundige niveau 6 maximaal € 3.582,26 bruto per maand (FWG 50).

Solliciteren?
Je kunt reageren via de onderstaande knop solliciteren. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Meer informatie?
Neem contact op met Linda Timmer Arents, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 13 69 90 31.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

SolliciterenSolliciteren
Ik ken geen dankbaarder werk dan iedere dag voor mensen zorgen.
Maartje Franken
Spikvoorde
M.C. Escherweg 2 7425 RJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 502 500

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.