Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG

Algemeen
MBO - Verpleegkunde
Deeltijd

Locatie PW Janssen, afdeling Linde in Deventer, 20-28 uur per week. De uren zijn bespreekbaar.

Het is 7.00 uur, de dienst begint met een overdracht vanuit de nachtdienst. Samen met je collega's verdeel je de taken en ga je aan de het werk op de afdeling. Samen met je collega's verricht je de ADL en doe je de nodige verpleegtechnische handelingen die zich voor doen op de afdeling. Daarnaast ondersteun je de collega's in complexe zorg, waarbij vaak de nadruk ligt op onbegrepen gedrag. Binnen de afdeling wonen cliënten met een dementieel beeld. De rest van de dag ondersteun je cliënten in een fijne dag, waarbij kwaliteit van wonen en leven voorop staat.

Profiel
Afdeling Linde is een psychogeriatrische afdeling van cliënten met diverse complexiteit, waaronder onbegrepen gedrag. Hierdoor bestaat er een uitdagende werkomgeving waar je al je talenten kunt inzetten. Als (contact)verzorgende IG ben je samen met collega's verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten in verschillende zorgsituaties. Naast de ADL verzorging en de nodige verpleegtechnische handelingen, is het jouw taak om het gehele zorgproces te coördineren.

Jij bent een bekwame verzorgende IG met affiniteit voor de ouderenzorg, die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt en beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Uiteraard heb je ervaring met cliënten met moeilijk, onbegrepen gedrag (agressie). Je hebt feeling met het bevorderen van de zelfmanagement. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken. Je bent bereid om te werken bij meerdere afdelingen/locaties.

Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Kijk voor meer informatie over PW Jansen op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/24/pw-janssen.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is in overleg voor onbepaalde tijd, met een proeftijd van twee maanden.

 Solliciteren?
Je kunt tot en met 19 november 2018 reageren via de onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 28 november 2018. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Leo Vreeswijk, verpleegkundig hoofd, via: 06-829 01319.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

SolliciterenSolliciteren
Ik ken geen dankbaarder werk dan iedere dag voor mensen zorgen.
Maartje Franken
PW Janssen
Hermelijn 2 7423 EJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 200

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.