Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verpleegkundige niveau 4 (20-32 uur per week Deventer)

Algemeen
MBO 4
Deeltijd

Nieuwe appartementen St. Jurriën in Deventer, 20-32 uur per week.

In april 2019 start Solis in locatie St. Jurriën 32 nieuwe verpleeghuiszorg appartementen. Inmiddels is het verpleeghuis opgeleverd. De appartementen zijn geschikt voor zowel psychogeriatrische als chronische somatische cliënten. We streven naar een wijkgericht zorgaanbod, waarbij de cliënt centraal staat. Met de opening van deze appartementen kunnen we, naast de wijkzorg, straks zorg en behandeling bieden aan psychogeriatrische en chronische somatische cliënten in de wijk Zandweerd. Donderdag 21 maart 2019 is er van 13.00 uur tot 19.00 uur een open dag, kom gerust kijken!

Ben jij een pionier en lijkt het jou leuk om je in te zetten voor deze nieuwe afdeling met een nieuw team, in een hele nieuwe omgeving?

Profiel
Als verpleegkundige binnen dit team ben je de spil en belangrijkste schakel voor de cliënten en hun mantelzorgers. Jouw rol is van grote betekenis; als verpleegkundige kun jij elke dag het verschil maken. De cliënten centraal stellen, betekent met oprechte belangstelling naar hen en zijn mantelzorgers luisteren. Je kent de cliënten en kunt aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt. Je stelt je op als coach, gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af. Je legt deze vast in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden. Daarbij durf je van de standaard af te wijken en out off the box te denken.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. We vinden het belangrijk om je vooraf in te werken op een andere locatie van Solis, zodat je voldoende toegerust bent om te starten bij St. Jurriën.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 3.153,90 bruto per maand (FWG 45).

Solliciteren?
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Meer informatie?
Neem contact op met Anita Jimmink, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 20 83 58 38 of (0570) 666 666.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

SolliciterenSolliciteren
Niets brengt zoveel voldoening als mensen van hun klachten afhelpen.
Joke Patty

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.