Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Werken als vrijwilliger bij Solis

De ruim 900 vrijwilligers van Solis zijn mensen, jong en oud, die een deel van hun tijd investeren in onze bewoners en onze cliënten thuis. De tijd en energie die vrijwilligers besteden aan onze cliënten zijn van onschatbare waarde. Persoonlijke aandacht, kennis, een frisse blik, het uitwisselen van cultuur, nieuwe ideeën en een paar extra handen maken het verschil.

Onze vrijwilligers kunnen zelf aangeven wat ze graag doen, wanneer en hoe vaak. Samen met jou inventariseren wij je mogelijkheden en wensen en zoeken wij naar werk dat voor beide partijen past. Iedereen kan bij ons aan de slag; we hebben slechts een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig om een zorgvuldige omgang met onze cliënten te waarborgen. Vervolgens word je training en scholing aangeboden om voorbereid aan de slag te kunnen met jouw vrijwilligerswerk.

Thuis of in woonzorgcentra

Als vrijwilliger van Solis kun je aan de slag in één van onze woonzorgcentra, maar ook bij de cliënten thuis. Wil je helpen bij mensen thuis, dan kun je contact opnemen met Jantina Oplaat, vrijwilligerscoördinator, via (06) 341 890 32 of via jantina.oplaat@zorggroepsolis.nl. Voor vrijwilligerswerk in één van onze woonzorgcentra kun je contact opnemen met onze onderstaande vrijwilligerscoördinatoren.

Vrijwilligerscoördinatoren

Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen:
Maaike Visscher
maaike.visscher@zorggroepsolis.nl
tel.: (0570) 698 270

Woonzorgcentrum Groote & Voorster:
Maaike Visscher
maaike.visscher@zorggroepsolis.nl
tel.: (0570) 666 666

Woonzorgcentrum Spikvoorde:
Jantina Oplaat
jantina.oplaat@zorggroepsolis.nl
tel.: (0570) 502 507

Woonzorgcentrum De Bloemendal:
Jantina Oplaat
jantina.oplaat@zorggroepsolis.nl
tel.: (0570) 698 200

Woonzorgcentrum St Jurriën / wijk Zandweerd
Judith Schiphorst
judith.schiphorst@zorggroepsolis.nl
tel.: (0570) 666 666

 

Bekijk de vacaturesBekijk de vacatures