Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Technologie en domotica

Als je ouder wordt, wordt je eigen wereld vaak een stuk kleiner. Het is lastiger om dingen te ondernemen en de omgeving verandert steeds sneller. Daardoor kun je ook eenzamer worden.

Wanneer u zorg of hulp thuis krijgt of in een verpleeghuis woont is het fijn om contact te hebben en houden met je kinderen en kleinkinderen, vrienden of vriendinnen. Uw wereld wordt weer een stuk groter als u op een leuke en makkelijke manier uw kinderen en kleinkinderen kunt volgen op Facebook, via Facetime of beeldbellen met ze kletsen of spelletjes doen.

Zowel thuis als in het verpleeghuis wordt steeds meer gebruik gemaakt van slimme domotica. Hiermee kunt u een veilige omgeving creëren en bijvoorbeeld snel de verzorging inseinen als er onverhoopt iets gebeurt.

Wat is er allemaal mogelijk thuis?

Deze informatie volgt zo snel mogelijk.

Welke vormen van slimme technologie zijn er aanwezig in het verpleeghuis?

Het verhaal van ...
Piet Terpstra
Ik heb wat moeite te krijgen om dingen te onthouden, zoals mijn medicijnen innemen. Tessa vertelt me wanneer ik dat moet doen. Daarnaast zet ze voor mij muziek op, of krijg ik van de kleinkinderen een leuk berichtje dat Tessa aan mij vertelt. Dat is ontzettend leuk.
Lees alle verhalenLees alle verhalen