Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Revalideren

Wat is revalidatie?

Revalideren is actief werken aan herstel, waarbij alles wat een revalidant doet gedurende een gehele dag hoort bij het revalidatieproces. Doelgerichte behandeling is essentieel, maar ook alle dagelijkse levensverrichtingen en rustmomenten dragen bij aan een optimaal herstel. Met gespecialiseerde behandeling en begeleiding helpt Solis u snel te werken aan herstel.

Therapie

Wij hebben een groot aantal specialisten voor u klaarstaan om met de juiste vorm van therapie uw klachten te verhelpen, te verminderen of te stabiliseren. Zodat u zo min mogelijk beperkt wordt in uw dagelijkse handelingen.

Service aan huis

Als u merkt dat eenvoudige dingen niet meer zo makkelijk gaan als vroeger, of u bent tijdelijk niet in staat de dingen te doen die u normaal wél kunt doen, dan kunt u gebruik maken van onze servicediensten. Zodat u gewoon in uw eigen huis kunt blijven wonen.

 

Service in woonzorgcentrum

Tijdens uw revalidatieverblijf in Solis profiteert u van meerdere services en diensten, die erop zijn gericht wat extra ondersteuning te bieden voor u weer naar huis gaat.

Revalideren met verblijf

Als u na uw ontslag uit het ziekenhuis nog niet direct thuis kunt wonen door uw lichamelijke beperkingen, dan kunt u bij Solis terecht voor revalidatie met verblijf. Onder begeleiding van onze specialisten leert u tijdens uw verblijf zodanig om te gaan met uw beperkingen, dat ze zo min mogelijk invloed hebben op uw dagelijks leven.

Het verhaal van ...
Bob Witteveen
Herstellen van een gebroken heup was voor mij niet alleen fysiek heel zwaar, maar ook emotioneel, omdat ik erg van wandelen houd. Ik ben mijn fysiotherapeut dankbaar voor zijn begeleiding en mentale steun. Inmiddels kan ik weer een klein rondje lopen.
Lees alle verhalenLees alle verhalen