Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Wonen

Wat is woonzorg?

Woonzorgvoorzieningen zijn erop gericht om uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. In de woonzorglocaties woont u zelfstandig, maar kunt u altijd een beroep doen op de aanwezige zorgverlening, indien u die nodig heeft.

Service in woonzorgcentra

In de woonzorgcentra van Solis profiteert u niet alleen van reguliere zorg en verpleging, maar ook van extra services en diensten, die bijdragen aan een uitstekende woonsituatie.

Ontspanning

We vinden het belangrijk dat uw verblijf in of bij de woonzorgcentra van Solis zo prettig mogelijk is. Daar zetten we ons voor in met een ruim aanbod diensten en activiteiten, die zorgen voor de nodige ontspanning. Zowel voor de bewoners van de woonzorgcentra als voor die van de rest van de wijk.  

 

Zorg en verzorging

Bij Solis woont u zelfstandig, maar kunt u altijd een beroep doen op de beschikbare zorg. Variërend van incidentele hulp of verzorging tot permanente behandeling en begeleiding. Geleverd door deskundige zorgverleners, die ervoor zorgen dat u bepalen hoe uw leven eruitziet.

Woonmogelijkheden

Afhankelijk van uw zorgvraag kunt u bij Solis terecht voor een verblijf in een aanleunwoning, verpleegappartement of zorgappartement. Waar u zelfstandig woont, maar met alle zorg en service voorhanden, die voor uw situatie van toepassing is.

Het verhaal van ...
Truus Wagelaar
Ik heb het zwaar met het verlies van mijn man. Maar door het luisterend oor van de hulpverleners en alle steun van de vriendelijke medebewoners, voel ik mij erg gesteund. Het is fijn om regelmatig te praten met iemand die écht luistert en het beste met je voor heeft.
Lees alle verhalenLees alle verhalen