Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Audicien

Dit is het

Een audicien is een specialist op het gebied van gehoorapparatuur. Is uw gehoor niet helemaal in orde, dan kan de audicien u een gehoorapparaat aanmeten. De audicien onderzoekt uw gehoor en maakt dan de juiste keuze voor zo’n apparaat. In alle woonzorgcentra van Zorggroep Solis komt met enige regelmaat een audicien. De audicien is niet in dienst van Zorggroep Solis.

Dit heb ik eraan

Met een gehoorapparaat hoort u weer beter. U kunt weer normaal deelnemen aan gesprekken. Er zijn ook speciale gehoorapparaten waarmee u heel gericht geluiden kunt opvangen. U heeft dan geen last van omgevingsgeluiden als u bijvoorbeeld in een ruimte bent waar veel mensen door elkaar heen praten.

Vergoeding

De consulten bij de audicien zijn gratis.
 

Zorgverzekeraar

De kosten voor uw gehoorapparaat worden voor een deel vergoed via uw basisverzekering. U betaalt dus altijd een eigen bijdrage die verschilt per zorgverzekeraar. Uw aanvullende verzekering kan eventuele extra kosten voor uw gehoorapparaat vergoeden. Welke kosten en hoeveel u vergoed krijgt, verschilt per verzekeraar. Neem hiervoor met hen contact op.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Hier kunt u terecht

Spikvoorde
M.C. Escherweg 2
7425 RJ Deventer
  • Gemiddelde wachttijd: neem contact met ons op
  • Ruime accommodaties met ideale woonvoorzieningen
  • Gelegen in een prachtige omgeving
  • Gezellige recreatieruimten

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.