Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Maaltijd: Maaltijdservice

Dit is het

Solis bezorgt de warme maaltijden graag bij u thuis. Veel mensen kennen deze service onder de naam Tafeltje-Dekje of de maaltijdservice. U vult een bestellijst in met de maaltijden die u de komende week wilt eten. Elke maandag komt de chauffeur kosteloos de maaltijden bij u thuis brengen en de bestellijst voor de week daarop weer ophalen.

Dit heb ik eraan

Als u gebruikmaakt van de maaltijdbezorging, dan hoeft u hiervoor geen boodschappen meer te doen en in de keuken te staan. Iedere dag heeft u dan een verse en gezonde maaltijd op tafel. Alle maaltijden worden vers en op ambachtelijke wijze bereid. U krijgt ze koelvers thuisbezorgd. Even in de magnetron en u heeft een heerlijke warme maaltijd.

Vergoeding

De maaltijdservice wordt niet vergoed door de Wet Langdurige Zorg of uw zorgverzekeraar. U betaalt zelf € 6,86 per maaltijd.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Hier kunt u terecht

De Bloemendal
Het Laar 1
7414 BJ Deventer
  • Gemiddelde wachttijd: neem contact met ons op
  • Wonen in het groen met een fraaie tuin rondom
  • Op loopafstand van een fraai winkelcentrum
  • Allerlei vormen van zorg en behandeling in huis
St Jurriën
P.C. Hooftlaan 97
7412 PL Deventer
  • Gemiddelde wachttijd: neem contact met ons op
  • Eigen appartement in het verpleeghuis
  • Grote tuin met vijver en wandelpaden
  • Op loopafstand van het winkelcentrum

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Plan een vrijblijvende rondleiding

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding in één van onze woonzorgcentra om er de sfeer te proeven? Maak dan hier een online afspraak.

Selecteer een locatie
Almen paramedisch centrumDe BloemendalDe Bloemendal paramedisch centrumGroote & VoorsterGroote & Voorster paramedisch centrumHospice De WindeLaren paramedisch centrumPW JanssenPW Janssen paramedisch centrumRielerenk paramedisch centrumSolis thuiszorgSpikvoordeSpikvoorde paramedisch centrumSt Jurriën