Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Wasabonnement

Dit is het

Bij Solis kunt u uw kleding laten wassen indien dit voor uzelf niet meer mogelijk is. U sluit daarvoor een wasabonnement af. Het abonnement is bedoeld voor mensen bij wie deze zorg niet gedekt is vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ).
Om een wasabonnement af te sluiten, is het een voorwaarde dat uw kleding door Solis gemerkt is. De merkjes die onze medewerkers in uw kleding aanbrengen blijven ook na talloze wasbeurten goed zitten.

 

 


 

Dit heb ik eraan

Met een wasabonnement wordt uw was voor u verzorgd. Mocht er schade aan uw kleding ontstaan, dan wordt die vergoedt. Het merken van uw kleding regelen wij centraal, zodat het u een hoop werk scheelt om al uw kleding van goede merktekens te voorzien.

Vergoeding

Wasabonnement voor bewoners van het verpleeg- of verzorgingshuis: € 45,53 per maand
Wasabonnement voor aanleunbewoners: € 67,49 per maand
Kleding merken: eenmalig € 61,06
Huur van een waszak: € 12,86.

 

 

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.