Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Verhuur van ruimtes

Dit is het

Zorggroep Solis beschikt in diverse woonzorgcentra over grotere ruimtes. Die zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor bewoners die hun verjaardag willen vieren. Als er te veel visite komt voor op de eigen kamer, is het huren van een grotere ruimte een uitkomst.

Maar niet alleen bewoners kunnen deze ruimtes huren, ook voor buitenstaanders kan het gemakkelijk zijn om er een vergadering of een feest te houden. Bij het gebruik van de ruimte is het ook mogelijk om Zorggroep Solis de catering te laten verzorgen. Denk aan koffie en thee, gebak, hapjes, dranken, maaltijden. Ook het huren van een beamer is mogelijk. Parkeren is doorgaans geen probleem. Bij Groote & Voorster (binnenstad) dient u wel rekening te houden met beperkte parkeerruimte, danwel te maken kosten voor de parkeergarage.

Dit heb ik eraan

Het is prettig om over een ruimte te kunnen beschikken waar meer mensen in passen. Bovendien hoeft u na afloop de ruimte niet schoon te maken. De schoonmaak is namelijk bij de huur inbegrepen.

 

Vergoeding

Kosten

Elk woonzorgcentrum heeft een grote en een kleine zaal te huur:
Grote zaal: € 41,25 per activiteit.                       
Kleine zaal: € 28,93 per activiteit.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.