Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Klussendienst

Dit is het

Er zijn altijd kleine klussen in uw kamer of uw aanleunwoning die u net niet zelf kunt doen. Denk aan het vervangen van een kapotte lamp, het ophangen van een schilderij of het inkorten van een elektriciteitssnoer. Soms wil een familielid zoiets nog wel eens doen, maar u kunt het tegen betaling ook laten uitvoeren door een deskundige klusser.

Dit heb ik eraan

Een prettige gedachte dat u de kleine klussen in uw kamer of aanleunwoning kunt laten uitvoeren wanneer u dat wilt. En het gebeurt nog veilig ook, voor een klein bedrag.

Vergoeding

Kosten

€ 36,36 per uur + evt. materiaalkosten

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.