Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Zorg-garantieabonnement

Dit is het

Bewoners van de aanleunwoningen van Zorggroep Solis hebben automatisch een zorggarantieabonnement. Hiermee zijn ze gegarandeerd van bijvoorbeeld personenalarmering in huis en afvoer van glas en papier.

Dit heb ik eraan

Met het zorggarantieabonnement heeft u geen omkijken meer naar het glas en papier dat u kwijt moet. Onze medewerkers voeren dat op tijd af. Met de personenalarmering in huis kunt u altijd een beroep doen op onze zorgmedewerkers, bijvoorbeeld als u gevallen bent.

Vergoeding

Kosten

De kosten varieren per woonzorgcentrum:

De Bloemendal serviceflat € 30,- per maand
De Bloemendal aanleunwoning € 25,- per maand
Groote & Voorster aanleunwoning € 41,50

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. 

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Plan een vrijblijvende rondleiding

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding in één van onze woonzorgcentra om er de sfeer te proeven? Maak dan hier een online afspraak.

Selecteer een locatie
Almen paramedisch centrumDe BloemendalDe Bloemendal paramedisch centrumGroote & VoorsterGroote & Voorster paramedisch centrumHospice De WindeLaren paramedisch centrumPW JanssenPW Janssen paramedisch centrumRielerenk paramedisch centrumSolis thuiszorgSpikvoordeSpikvoorde paramedisch centrumSt Jurriën