Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Casemanager Dementie

Dit is het

Netty van de Grootevheen (links), Karla Hofman (rechts) en Lilian Barmentloo zijn casemanager Dementie bij Zorggroep Solis. Zij weten raad met al uw vragen en onzekerheden als het gaat om dementie.

Dit heb ik eraan

Van het ‘niet pluis’ gevoel tot dementie, onze casemanagers kunnen u er alles over vertellen. Karla, Netty of Lilian bezoekt u thuis voor een persoonlijk gesprek waar in gezamenlijk overleg gekeken wordt wat u, of uw naaste, nodig heeft om thuis te blijven wonen.

Ze informeert en denkt met u mee over mogelijkheden. Ze regelt zorg als dat nodig is en helpt met keuzes maken. Ze helpt u en uw naasten om te gaan met de gevolgen van dementie in uw dagelijks leven en dat is voor iedereen anders.
De casemanager staat in nauw contact met u en/of uw mantelzorger(s), huisarts en behandelend geriater, en ondersteunt u en hen waar nodig. Karla is bereikbaar via (06) 10 70 29 81 of k.hofman@solisthuiszorg.nl, Netty via (06) 23 71 03 38 of  netty.vandegrootevheen@zorggroepsolis.nl of Lilian via (06) 22 39 76 03 lilian.barmentloo@zorggroepsolis.nl

Vergoeding

Er zijn geen kosten voor u verbonden aan deze dienstverlening.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Deze mensen staan voor u klaar

Karla Hofman
Karla Hofman
Casemanager Dementie

Hier kunt u terecht

Solis thuiszorg
Hermelijn 2
7423 EJ Deventer
  • Onze wijkverpleegkundigen indiceren
  • Alle zorg dichtbij geregeld
  • complexe verpleegtechnische handelingen aan huis
  • Behandelmogelijkheden dichtbij

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Karla Hofman

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Karla Hofman

Karla Hofman

Casemanager Dementie