Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Huishoudelijke hulp Buro Saartje

Dit is het


Buro Saartje bemiddelt bij het vinden van een huishoudelijke hulp. Een ‘Saartje’ is meer dan een huishoudelijke hulp, zij mag met u mee naar de dokter of boodschappen doen. U neemt uw Saartje zelf in dienst.

Lees hier welke vormen van thuiszorg er nog meer zijn.

Dit heb ik eraan

De huishoudelijke hulp maakt het u gemakkelijk. U staat er niet meer alleen voor met schoonmaken, wassen en strijken. In tegenstelling tot de gebruikelijke thuiszorg mogen de hulpen van Buro Saartje wél uw boodschappen doen of samen met u naar de dokter.

Vergoeding

PGB-S beschikking

Huishoudelijke hulp wordt vergoed vanuit de WMO. Hiervoor heeft u een indicatie van uw sociale wijkteam in uw woonwijk nodig.

Eigen bijdrage

Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) van de overheid berekent de hoogte van uw eigen bijdrage. De hoogte hiervan hangt af van uw inkomen, gezinssituatie en uw leeftijd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het CAK.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Hier kunt u terecht

St Jurriën
P.C. Hooftlaan 97
  • Gemiddelde wachttijd: neem contact met ons op
  • Eigen appartement in het verpleeghuis
  • Grote tuin met vijver en wandelpaden
  • Op loopafstand van het winkelcentrum

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.