Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Parkinson Café

Dit is het

Een Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van een Parkinson Café worden op informele wijze verschillende onderwerpen besproken onder begeleiding van professionals.

Voor meer informatie over het programma van het Parkinson Café in Deventer kijkt u ook op Parkinson Vereniging

Dit heb ik eraan

Naast informatievoorziening heeft het café als belangrijk doel onderlinge contacten tot stand te brengen. Door de kleinschaligheid, de gemoedelijkheid van het Café, is het makkelijk om direct in contact te komen met lotgenoten, de behandelaar van het onderwerp en de organisatoren.

Vergoeding

 Het Café is vrij toegankelijk voor iedereen.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Hier kan ik terecht

Het Parkinson Café wordt 10 x per jaar georganiseerd in PW Janssen in Colmschate. Het programma is te bekijken op de site van de Parkinson Vereniging. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Annie Overmars, contactpersoon Deventer e.o. voor de Parkinson Vereniging op tel. (06) 1086 3396 of via mail annieovermars@hotmail.com.

Hier kunt u terecht

PW Janssen
Hermelijn 2
7423 EJ Deventer
  • Gemiddelde wachttijd: neem contact met ons op
  • Alle disciplines onder één dak
  • Gespecialiseerd op chronische aandoeningen en ouderenzorg
  • Vaste behandelaars, dus vertrouwde gezichten

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.