Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Ik en dementie

Ik ben best vergeetachtig, heb ik dementie?
Hoe ga ik om met mijn dementerende familielid?
Hoe kan ik de beste zorg krijgen?

Met deze en alle andere vragen kunnen mensen met dementie, partners, familieleden en mantelzorgers  terecht bij Solis. Onze specialisten geven informatie, adviseren en begeleiden de dementerende en de familie.

Hoe kan Solis u helpen?

Casemanager dementie 
Karla Hofman en Netty van de Grootevheen zijn casemanager Dementie bij Solis. Zij weten raad met al uw vragen en onzekerheden als het gaat om dementie.

Thuiszorg
U wilt met een gerust, veilig en verzorgd gevoel thuis kunnen (blijven) wonen. Maar u kunt het niet meer alleen. Dan roept u hulp en zorg in van Solis thuiszorg

Dagbesteding
Heeft u meer hulp, advies en begeleiding nodig bij dagelijkse bezigheden? Dagbesteding biedt uitkomst aan zelfstandig wonende ouderen die te maken hebben met licht geheugenverlies, vereenzaming of een lichte vorm van desoriëntatie. Elke dag komt een groep senioren bij elkaar in een gezellige ruimte. 

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.