Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Solis biedt méér dan alleen de noodzakelijke zorg

Mensen zullen steeds langer thuis blijven wonen. Solis, die ook bij de mensen thuis komt, ziet dat er meer nodig is dan zorg alleen. Daarom zijn de woonzorgcentra van Solis steeds in ontwikkeling en krijgen een steeds belangrijkere functie in de wijk.

Levendige wijkcentra en trefpunten

Naast een plek waar mensen kunnen wonen, met of zonder zorg, zijn de woonzorgcentra een plek waar jong en oud uit de hele wijk gezellig bij elkaar kunnen komen voor leuke activiteiten zoals:
•    Gezellige bar
•    Muziekoptredens
•    Filmmiddagen
•    Sport en spel
•    Samen eten 
en nog veel meer. Kijk hier voor het complete overzicht van alle locaties, de activiteiten die daar gehouden worden en wat zij u verder kunnen bieden.

Binnen alle locaties kunt u ook terecht voor advies en informatie over alle zorgdiensten die Solis levert. En dat zijn er heel wat, zoals u op de vorige pagina hebt kunnen lezen!

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling