Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Fysiotherapie en andere therapieën

Het menselijk lichaam bestaat uit een complex geheel van spieren, botten en gewrichten, dat ons in staat stelt om te lopen, te bukken, te tillen, et cetera. Vanzelfsprekende bewegingen, misschien. Tot het lichaam ineens moeizamer meewerkt en de bewegingen gepaard gaan met last.

Jaarlijks gaan er miljoenen Nederlanders naar een gespecialiseerde therapeut met aanhoudende klachten. Het gaat dan bijvoorbeeld om nek-, schouder- of rugklachten, fysieke en/of mentale overbelastig, werk gerelateerde klachten, problemen bij het dagelijks leven in en rond het huis, spraak- of slikproblemen of problemen rondom voeding. Deze klachten kunnen allerlei oorzaken hebben zoals een verkeerde lichaamshouding of manier van bewegen of een blessure na het sporten. Of doordat het lichaam simpelweg ouder wordt. Dergelijke klachten aan banden, spieren en gewrichten kunnen leiden tot krachtvermindering, bewegingsbeperking, evenwichtsproblemen of moeite met spreken en ademhalen. Met de juiste behandeling en oefeningen onder begeleiding helpen de therapeuten van Solis u van uw klachten af, zodat u weer soepel beweegt en eventuele toekomstige klachten worden voorkomen. 

Wij zijn gespecialiseerd in

U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij die therapeut terecht die gespecialiseerd is in uw klachten. Er is altijd een therapeut bij u in de buurt. Ortis is dagelijks bereikbaar van 8.00-16.30 uur op telefoonnummer (0570) 685 899 of per email: afsprakenbureau@zorggroepsolis.nl.

Het verhaal van ...
Marloes Stapelbroek
Voor mij bestaat er geen mooier beroep dan fysiotherapeut. Ik mag mij iedere dag inzetten voor mijn cliënten en hun klachten met advies en oefeningen. Daar haal ik enorm veel voldoening uit.