Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Kortdurende opvang

Dit is het

Kortdurende opname (KDO) is bedoeld voor senioren die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of omdat na ziekenhuisopname het nog niet mogelijk is om zelfstandig naar huis te gaan.

Dit heb ik eraan

Bij de kortdurende revalidatie is er niet alleen aandacht voor uw lichamelijke problemen, maar ook voor uw geestelijk functioneren en uw sociale toestand. Tijdens uw revalidatie leert u omgaan met uw aandoening en doet u nieuwe energie op.

Vergoeding

Uw huisarts, zorgaanbieder of transferverpleegkundige in het ziekenhuis beoordeeld welke indicatie hiervoor nodig is. Afhankelijk van de indicatie betaald u een eigen bijdrage.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Hier kunt u terecht

De Bloemendal
Het Laar 1
  • Gemiddelde wachttijd: geen
  • Behandelmogelijkheden dicht bij huis
  • Aanwezige oefenzaal
  • Altijd een-op-een therapie

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.