Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Kortdurende opvang

Dit is het

Dit speciale revalidatieprogramma start in het Deventer Ziekenhuis en wordt vervolgd in woonzorgcentrum De Bloemendal. Het is bedoeld voor senioren die moeten herstellen van een ongecompliceerde heup-, schouder- of kniefractuur.

Dit heb ik eraan

Bij de kortdurende revalidatie is er niet alleen aandacht voor uw lichamelijke problemen, maar ook voor uw geestelijk functioneren en uw sociale toestand. Tijdens uw revalidatie leert u omgaan met uw aandoening en doet u nieuwe energie op.

Vergoeding

De huisarts bepaalt of kortdurend eerstelijns verblijf nodig is. In 2015 valt kortdurend eerstelijns verblijf onder een subsidieregeling van de Wet langdurige zorg (Wlz). De zorgaanbieder of transferverpleegkundige in het ziekenhuis moet de aanvraag indienen bij het Centrum indicatiestelling zorg, die de indicatie afgeeft als aan de voorwaarden is voldaan.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Hier kunt u terecht

De Bloemendal
Het Laar 1
  • Gemiddelde wachttijd: geen
  • Behandelmogelijkheden dicht bij huis
  • Aanwezige oefenzaal
  • Altijd een-op-een therapie

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Plan een vrijblijvende rondleiding

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding in één van onze woonzorgcentra om er de sfeer te proeven? Maak dan hier een online afspraak.

Selecteer een locatie
De BloemendalGroote & VoorsterHospice De WindePW JanssenSolis/Ortis AlmenSolis/Ortis LarenSolis/Ortis RielerenkSpikvoordeSt Jurriën