Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Verpleegkundige zorg

Dit is het

Een verpleegkundige voert verpleegtechnische handelingen uit zoals wondverzorging, het inbrengen van een sonde of een katheter, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen. Ook het geven van advies en voorlichting behoort tot de mogelijkheden. 

Lees hier welke vormen van thuiszorg er nog meer zijn.

 

Direct naar de website van Solis thuiszorg.

Dit heb ik eraan

Met de zorg van een gediplomeerd verpleegkundige heeft u de zekerheid dat handelingen deskundig worden uitgevoerd. U krijgt een vast aanspreekpunt bij Solis thuiszorg, uw S2 verpleegkundige. Samen wordt er gekeken naar oplossingen die het mogelijk maken om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Uw verpleegkundige kan altijd een beroep doen op het Specialistisch Verpleegkundig Team. Zij zijn hoogopgeleid, ervaren en gespecialieerd in verschillende verpleegkundige richtingen.

In de zorg betrekken we ook uw omgeving. De verpleegkundige heeft, samen met u óf namens u, nauw contact met bijvoorbeeld uw huisarts, specialist en anderen.

Vergoeding

Zorgverzekeringswet (ZVW)

Wanneer u via de zorgverzekeringswet verpleegkundige zorg ontvangt dan betaald hiervoor geen eigen bijdrage.

Voor verpleegkundige zorg kunt u zelf contact opnemen met de afdeling cliëntbemiddeling of met uw huisarts. De wijkverpleegkundige stelt de indicatie en regelt dat u zorg krijgt. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. 

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Hier kunt u terecht

PW Janssen
Hermelijn 2
  • Gemiddelde wachttijd: geen
  • Alle disciplines onder één dak
  • Gespecialiseerd op chronische aandoeningen en ouderenzorg
  • Vaste behandelaars, dus vertrouwde gezichten

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.