Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Nachtzorg

Dit is het

Er kunnen situaties zijn waar het u niet verstandig en verantwoord is om een lange tijd alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld na een opname in het ziekenhuis, bij herstel na ziekte of bij een chronische aandoeningen. U kunt niet alleen overdag, maar ook in de nacht gebruik maken van ons zorgaanbod. Nachtzorg wordt op maat worden ingevuld. Zo kunt u kiezen uit waakdiensten of slaapdiensten, uiteraard bepaalt u welke vorm van nachtzorg het beste past.

Dit heb ik eraan

Nachtzorg Veilig en Vertrouwd

Nachtzorg kan een welkome aanvulling zijn op de zorg overdag. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel in uw eigen vertrouwde omgeving de nacht ingaan. Uw zorgverlener is bij u in huis en het is dan ook fijn om te weten dat er altijd iemand in huis is waar u beroep op kunt doen. Afhankelijk van de zorg en ondersteuning die u nodig heeft, krijgt u de juiste gekwalificeerde zorgverlener.

Ook als u specialistische verpleegkundige zorg nodig heeft kunt u bij Solis thuiszorg terecht. Het Specialistisch Verpleegkundig Team kan u deze zorg 24 uur per dag bieden. De gespecialiseerd verpleegkundigen verrichten hoogcomplexe verpleegtechnische handelingen aan huis. Deze complexe zorg wordt uitgevoerd in nauw overleg met uw huisarts of specialist.

Met onze nachtzorg thuis kunt u zonder angst, veilig en verantwoord blijven wonen in uw eigen omgeving. Dit biedt veelal rust en zekerheid in uw leven.

Vergoeding

Nachtzorg wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet (ZVW). U kunt hiervoor contact opnemen met afdeling cliëntbemiddeling of met uw wijkverpleegkundige in uw woonwijk.

 

* In verband met de invoering van de nieuwe zorgwet zijn alle prijzen en informatie op deze site onder voorbehoud. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact op met cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.