Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Ortis Bechterew-oefengroep

Dit is het

Mensen met de ziekte van Bechterew kunnen samen met andere patiënten trainen in de Bechterew-oefengroep. Bij de oefeningen gaat het vooral om een goede houding, mobiliteit, spierkracht en het bevorderen en onderhouden van de conditie. Dat gebeurt onder leiding van fysiotherapeuten.

Dit heb ik eraan

Door in een vroeg stadium de ziekte van Bechterew te herkennen en adequaat te behandelen kunt u zo lang mogelijk optimaal bewegen binnen uw klachten. U leert omgaan met uw ziekte en krijgt inzicht in de belasting op het lichaam en de belastbaarheid van het lichaam, dat is aangedaan door de Bechterew. Het gedisciplineerd en gezellig oefenen in de oefengroep draagt daar zeker toe bij.

onze therapeuten: Marleen Spikker en Lianne Kolkman

Vergoeding

Deze dienst wordt niet vergoed vanuit uw basisverzekering. Mogelijk valt dit (gedeeltelijk) onder uw aanvullende verzekering.

u kunt deelnemen in deze groep op basis van ons sportis abonnement. Voor de kosten daarvan kunt u deze prijslijst raadplegen.

Hier kan ik terecht

Lianne Kolkman

Marleen Spikker

Veelgevraagde antwoorden

Waar wordt deze zorg en/of behandeling aangeboden?

Solis biedt deze zorg en/of behandeling aan in Deventer en omgeving. Twijfelt u eraan of u binnen dit gebied valt? Neem dan contact met ons op. Dan staan we u graag te woord.

Wat kost deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Wie betaalt deze zorg/behandeling?

Deze informatie kunt u terugvinden in de omschrijvingen van de desbetreffende dienst onder het kopje ‘vergoeding’.

Kom ik in aanmerking voor deze zorg/behandeling?

U kunt hierover contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoeding. Uw huisarts kan voor u ook een indicatie aanvragen bij het CIZ, een onafhankelijke instantie die aanvragen beoordeelt voor voorzieningen uit de wet langdurige zorg (WLZ).

Kan Solis voor mij een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen?

Solis kan u helpen met de aanvraag van een persoonsgebonden budget (PGB).

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.