Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Ik en dementie

Ik ben best vergeetachtig, heb ik dementie?
Hoe ga ik om met mijn dementerende familielid?
Hoe kan ik de beste zorg krijgen?

Met deze en alle andere vragen kunnen mensen met dementie, partners, familieleden en mantelzorgers  terecht bij Zorggroep Solis. Onze specialisten informatie, adviseren en begeleiden de dementerende en de familie.

Wat kan Solis u bieden?

Casemanager dementie 

Karla Hofman en Netty van de Grootevheen zijn casemanager Dementie bij Zorggroep Solis. Zij weten raad met al uw vragen en onzekerheden als het gaat om dementie.

Thuiszorg

U wilt met een gerust, veilig en verzorgd gevoel thuis kunnen (blijven) wonen. Maar u kunt het niet meer alleen. Dan roept u hulp en zorg in van Solis thuiszorg. 

Dagbesteding

Heeft u meer hulp, advies en begeleiding nodig bij dagelijkse bezigheden? Dagbesteding biedt uitkomst aan zelfstandig wonende ouderen die te maken hebben met licht geheugenverlies, vereenzaming of een lichte vorm van desoriëntatie. Elke dag komt een groep senioren bij elkaar in een gezellige ruimte. 

Geestelijke verzorging

De geestelijk verzorger staat samen met u stil bij hoe het met u en uw dierbaren gaat. Hij/zij biedt ruimte om gevoelens en zingevingsvragen met u te bespreken. Die ruimte is er voor iedereen, ongeacht de levensbeschouwelijke achtergrond.