Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Over Solis

Wij geloven dat ieder mens in staat is om zijn eigen leven vorm te geven en daarover de regie te behouden. Solis helpt daarbij. Als spin in het web, diepgeworteld in Deventer en omgeving, staan we dicht bij de mensen en hun zorgvragen om te kunnen beantwoorden aan ieders individuele behoeften. Daarbij stellen we de cliënt altijd centraal. Al 750 jaar.

We bieden een helpende hand vanuit meerdere woonzorgcentra, die bij uitstek geschikt zijn als wijkvoorziening én als thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Centraal gelegen in verschillende wijken zijn de centra toegankelijk als gezellig trefpunt voor ontspanning, activiteiten en warme maaltijden voor alle wijkbewoners. En als het thuis echt niet langer kan, dan verhuist men binnen de eigen wijk naar een veilige en bekende plek.

Meer informatie over de organisatie, kwaliteit en clienttevredenheid, zorgleveringsovereenkomst, jaarverslagen en ANBI.

Ontevreden?

Wij proberen onze dienstverlening zo goed mogelijk op u af te stemmen. Helaas kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. U kunt zich dan richten tot de klachtenfunctionaris van Solis:

Zorggroep Solis
t.a.v. Xenia Reijmers-Marten, klachtenfunctionaris
Postbus 5014
7400 GC Deventer
Tel.: (0570) 698 200 of e-mail: Xenia.Reijmers@zorggroepsolis.nl.

U ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie van onze klachtenfunctionaris. 
Meer informatie kunt u vinden in de klachtenregeling of de informatie afhandeling klachten van Solis.

Ruim 750 jaar historie

De geschiedenis van Solis gaat terug tot 1267, toen de zorggroep begon als een gasthuis voor mensen in nood. Dit gasthuis, dat tevens diende als verzorgingshuis, verpleeghuis, crisisopvang en ziekenhuis, fuseerde in de 17e eeuw met het Voorster gasthuis tot het bejaardenhuis Grote en Voorster Gasthuis aan de Bagijnenstraat. In de loop der tijd kwamen er steeds meer gasthuizen bij, waarvan de voornaamste nog steeds bestaan in moderne zorginstellingen met nieuwe namen. Met elkaar vormden de gasthuizen een groot netwerk voor zorgverlening in Deventer, dat aan de basis staat van het tegenwoordige Solis. lees meer

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Cliëntbemiddeling

Wilt u meer informatie over onze woningen, zorg of kosten? Of heeft u interesse in een woning van één van onze woonzorgcentra?

Cliëntbemiddeling