Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Dienstverlening voor verwijzers

Snel contact:

 Informatie diensten Solis:

Voor overige dienstverlening kijkt u hier
Solis heeft daarnaast ook een aantal belangrijke samenwerkingsverbanden.

Een specialist ouderengeneeskunde consulteren

Voor medisch inhoudelijk overleg en andere collegiale informatie kunt u telefonisch direct contact opnemen met het medisch secretariaat van Solis. Via hen wordt u doorverwezen naar de juiste specialist ouderengeneeskunde.

Specialistisch Verpleegkundig Team

U kunt ten allen tijde een beroep doen op de deskundigheid van het Specialistisch Verpleegkundig Team. Het team bestaat uit acht gespecialiseerde, hoogopgeleide verpleegkundigen die 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn.

Casemanager dementie

Onze casemanagers dementie begeleiden mensen met dementie en hun naasten gedurende het hele ziekteproces in de thuissituatie. Zij kennen de mogelijkheden op het gebied van zorg en ondersteuning in Deventer. 

Doorverwijzen voor behandeling

Wilt u cliënten verwijzen voor paramedische behandeling (poliklinisch of aan huis), dan kunt u contact opnemen met het Afsprakenbureau via tel.: (0570) 685 899. Via hen wordt u doorverwezen naar de juiste paramedicus.

Wijkverpleegkundige van Solis thuiszorg

De wijkverpleegkundige kan u adviseren over hoe om te gaan met (complexe) verpleegtechnische handelingen bij mensen met dementie. U kunt hem/haar bereiken via tel.: (0570) 698 298.

Ouderenadviseur

De ouderenadviseur ondersteunt en versterkt het vermogen van ouderen om zelf de regie te blijven voeren over hun leven. Alle activiteiten en diensten die worden geleverd, dragen daaraan bij. De ouderenadviseur is in dienst van Raster Welzijn en werkt nauw samen met ketenpartners op het gebied van wonen, zorg en welzijn, vanuit het samenwerkingsverband met het geheugensteunpunt Deventer. U kunt hem/haar bereiken via tel.: 14 0570 (geen netnummer nodig).

 

 

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.